2019-03-15 14:06Pressmeddelande

Möt kommundirektören

Nu erbjuder vi möjligheten att boka en tid med kommundirektör Marcus Willman.

Vilka frågor brinner du för? Har du idéer kring hur Skurup ska utvecklas som en attraktiv kommun att bo, leva och verka i? Då kan du boka ett möte för att diskutera dina funderingar med kommundirektören.

– Kommuninvånarna och företagarna ska känna att det är lätt att få kontakt med oss och att vi avsätter tid för våra invånare, säger Marcus Willman, kommundirektör som ser fram emot många givande möten framöver.

Tjänsten ger vem som helst möjlighet att boka in ett möte med kommundirektören. Tre halvtimmesmöten varje månad finns tillgängliga.

– Det handlar om att erbjuda god service och utöka tjänsterna till medborgarna, stärka demokratin och bli mer transparenta, säger Magdalena Hellström, informations- och kommunikationschef.

Vad kan man prata om?
Kommuninvånarna kan prata med Marcus Willman om det mesta som har med verksamheterna att göra – tips och idéer som utvecklar och förbättrar verksamheterna och kommunen vi bor i. Det finns dock inte möjlighet att diskutera myndighetsutövning med kommundirektören.

Mötesdatum våren 2019:
Måndagar 4/2, 4/3, 1/4, 10/6 eller torsdag 2/5

Tiderna som du kan välja mellan är:
Kl 14.00, 14.45 eller 15.30

Bokning
Via formuläret på www.skurup.se/dialog-och-synpunkter i vänstermenyn ”Boka kommundirektören”, här finns aktuella valbara tider. Det går också bra att boka via telefon eller genom Information Skurup.

Telefon 0411-53 60 48, 53 60 58
Besöksadress: St Torggatan 4, Skurup


Om Skurups kommun

Skurup är platsen för det goda livet, mitt på sydkusten! Med 15 km kuststräcka, Romeleåsen i ryggen och nära till staden är Skurup kommunen med oslagbart läge. 15 500 invånare kallar Skurup sitt hem. Inflyttningstrycket är högt, därför bygger vi 1 800 nya bostäder fram till 2022. Det våra invånare uppskattar allra mest är närheten till naturen och den trygga uppväxten för barnen, i kombination med de utmärkta kommunikationerna och ett blomstrande näringsliv. Med stark infrastruktur, strategiskt läge och bra tomtmark är Skurup en magnet för nyetableringar. www.skurup.se