2019-03-15 14:48Pressmeddelande

Skurup i din telefon

Nu nylanserar vi vår renoverade kommunapp under namnet Skurup (förut hette den Inblick). Ny funktion är att invånarna kan få veta senaste nytt genom push-notiser.

De senaste nyheterna från Skurups kommun är bara ett klick bort. Push-notiser ger dig Skurupskoll även när du inte är hemma.

Du hämtar/laddar ner den kostnadsfria appen Skurup via Google Play för Android eller App Store för IOS.

Genom att prenumerera på push-notiser får du senaste nytt om vattenläckor, ändrade tider för skolskjuts, vägarbeten och annat som är viktigt att veta för dig som bor i Skurups kommun.

Appen, som tidigare hette Inblick, har fått en rejäl ansiktslyftning med nya funktioner.

  • Det första du ser är ett nyhetsflöde med det senaste från skurup.se.

  • Under Kalender finner du alltifrån evenemang till politiska möten och Bioramas program. Kalendern är synkroniserbar med din telefonkalender så du kan enkelt lägga till dessa i just din kalender för att bli påmind i god tid innan händelsen inträffar.

  • Under Inblick läser du senaste numret av kommuntidningen Inblick och har tillgång till tre nummer bakåt.

  • Under Info hittar du kontaktuppgifter till Information Skurup, ett synpunktsformulär du enkelt lämnar din synpunkt på något av det som Skurups kommun sköter och länkar till kommunens konton på Facebook och Youtube.

  • Under Notiser ser du publicerade notiser och kan välja att prenumerera så att du får viktiga nyheter rakt in i telefonen.

Prova redan idag genom att gå in på AppStore eller Google Play och hämta appen. Den heter kort och gott Skurup och kostar ingenting.


Om Skurups kommun

Skurup är platsen för det goda livet, mitt på sydkusten! Med 15 km kuststräcka, Romeleåsen i ryggen och nära till staden är Skurup kommunen med oslagbart läge. 15 500 invånare kallar Skurup sitt hem. Inflyttningstrycket är högt, därför bygger vi 1 800 nya bostäder fram till 2022. Det våra invånare uppskattar allra mest är närheten till naturen och den trygga uppväxten för barnen, i kombination med de utmärkta kommunikationerna och ett blomstrande näringsliv. Med stark infrastruktur, strategiskt läge och bra tomtmark är Skurup en magnet för nyetableringar. www.skurup.se