2024-05-08 06:52Pressmeddelande

Skurups kommun lanserar en ny chatt

Chattruta i lila med text Välkommen till Skurups kommunChattruta med Skurups kommun

Nu lanseras en ny chattfunktion på skurup.se. Genom den nya chatten kan vi ge ännu snabbare och effektivare kundservice än tidigare.

I chatten får du direktkontakt med våra kommunvägledare som finns redo att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver. Den nya chatten gör att våra kommunvägledare kan hantera flera chattar samtidigt och inkomna frågor skickas till en handläggare med rätt kompetens inom det specifika området.

— Vi hoppas att många kommer att passa på att nyttja chattfunktionen för att snabbt och smidigt komma i kontakt med kommunen, säger Charlotte Rosenlund Sjövall, tf kommundirektör Skurups kommun.

Du hittar chatten i en ruta till höger på alla sidor på skurup.se. Chatten är bemannad under kommunhusets ordinarie öppettider och är ett bra komplement till andra kontaktvägar som telefon, mejl eller personligt besök i kommunhuset.


Om Skurups kommun

Skurup är platsen för det goda livet, mitt på sydkusten! Med 15 km kuststräcka, Romeleåsen i ryggen och nära till staden är Skurup kommunen med oslagbart läge. 16 000 invånare kallar Skurup sitt hem. Inflyttningstrycket är högt, därför bygger vi 1 800 nya bostäder fram till år 2022. Det våra invånare uppskattar allra mest är närheten till naturen och den trygga uppväxten för barnen, i kombination med de utmärkta kommunikationerna och ett blomstrande näringsliv. Med stark infrastruktur, strategiskt läge och bra tomtmark är Skurup en magnet för nyetableringar. www.skurup.se


Kontaktpersoner

Kommunikationschef
Magdalena Hellström