2019-04-11 09:42Pressmeddelande

"When in Europe..." rullar ut över landet

Dekal When in Europe don't miss Skurup på lastbilWhen in Europe don't miss Skurup. Dekal på lastbil

En stor lastbil med släp dekoreras med de välkända gula When in Europe-dekalerna som kommer att lysa som solen på de svenska vägarna och sprida varumärket Skurup.

Skurups kommun samarbetar med Skurupsbaserade företaget Ekdahl Miljö.

- Bil och släp kommer köra Sverigeturer som kommer innebära bland annat rundor till Stockholm, Borås och Göteborg, berättar kommundirektör Marcus Willman, som menar att glimten i ögat är viktigt i varumärkessammanhang.

Ralf Ekdahl är stolt Skurupsambassadör och tar på sig uppgiften med glädje och stolthet.

Skurups kommun bjuder in alla som ser bilarna att fotografera dem och hashtagga #whenineuropedontmissskurup  eller rätt och slätt #skurup.

 

Kontakt

Marcus Willman, kommundirektör

0411-53 61 22

marcus.willman@skurup.se

 

Niclas Olsson, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande

niclas.olsson@skurup.se

  


Om Skurups kommun

Skurup är platsen för det goda livet, mitt på sydkusten! Med 15 km kuststräcka, Romeleåsen i ryggen och nära till staden är Skurup kommunen med oslagbart läge. 15 500 invånare kallar Skurup sitt hem. Inflyttningstrycket är högt, därför bygger vi 1 800 nya bostäder fram till 2022. Det våra invånare uppskattar allra mest är närheten till naturen och den trygga uppväxten för barnen, i kombination med de utmärkta kommunikationerna och ett blomstrande näringsliv. Med stark infrastruktur, strategiskt läge och bra tomtmark är Skurup en magnet för nyetableringar. www.skurup.se